Om os


Infront Maritime er en udspringer af vores hjertebarn Infront, som gennem mere end 20 år har været med til at udvikle, monterer og teste folie, heriblandt bådfolie. Vores dygtige montører og undervisere har stor viden omkring folie og vi har folieret alt fra biler og cykler til motorcykler, fly og sågår bygninger. Infront Maritime har udelukkende fokus på folie til både, og vi er hele tiden i gang med at udvikle nye produkter og materialer, som er skræddersyet til det maritime marked.

Infront gazelle bådfolie

En del af InFront


Infront Maritime er en del af Infront ApS, som arbejder med alt indenfor folie og wrapping. Infront laver bl.a. solfilm til biler og bygninger, indpakning af biler, lastbiler og motorcykler, samt rådgiver og samarbejder med nogle af branchens største skiltevirksomheder og reklamebureauer.


Besøg Infront.nu


Vi går forest


Med konstant fokus på at levere et resultat der skaber størst mulig værdi for vores kunder, på baggrund af en individuel rådgivning, er vi gang på gang valgt som stærk samarbejdspartner for vores kunder, leverandører og kollegaer.


Hos Infront Maritime samarbejder vi med flere store danske bådværfter, og har ligeledes samarbejde med flere internationale kunder omkring bådfolie.


Vi er certificeret montører for nogle af verdens største producenter af folie og film, heriblandt 3M og Avery. Dette betyder vi er dækket af en garanti på helt op til 7 år, på det færdige produkt.


Vi vil gerne være foran og tage føretrøjen på, når det kommer til viden og udvikling af folie. Vi tester og udvikler løbende nye produkter, som lever op til de krav og de miljøpåvirkninger der er når vi taler om både og sejllads. Foliering af både og folie til både er en marked i rivende udvikling.


bådfolie

Vores team


Vi er et stærkt hold bestående af et grafisk team samt et hold af montører. Vi har rejsehold der står klar til at udfører arbejdet på din båd uanset hvor i landet eller verden den måtte stå.

Rasmus Fredin


Rasmus Fredin

Foliespecialist

53593028

rasmus@infront.nu


Jannie Neumann


Jannie Neumann

Grafiker / ordrebehandler

53593026

jannie@infront.nu


Camilla Elmsted


Camilla Elmsted

Bogholder

23118420

camilla@infront.nu


Vores kerne


Mission

Levering af montage og rådgivning igennem skræddersyet løsninger der skaber højeste mulig værdi for den enkelte kunde, uanset om det er privat eller erhverv.


Vision

Vi har en vision om at være den mest værdiskabende montage- og konsulent-virksomhed af film og folie i den maritime branche.


Hvorfor vælge os?


Du skal vælge os, hvis du ønsker den bedste løsning fremfor den billigste.

Vi leverer folieløsninger med en garanti som bliver bakket op af folieproducenterne. Dette sker kun, hvis montøren lever op til certificeringerme og krav om kvalitet.


Du skal vælge os, hvis du ønsker et gennemført stykke arbejde med sans for detaljerne og den bedste rådgivning.