Tjenester


Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten det er styling af din båd, yacth, jetski, jolle, eller speedbåd.

Vores grafiske team hjælper med opsætning og design, så det matcher din stil og dine ønsker. Vi udfører både komplet indpakning og foliering af både og yachts, samt delvis indpakning og små detaljer, du vælger selv.

Vi kører i hele landet, og har også et rejsehold af montører klar til at tage opgaver udenfor landets grænser.

FOLIE UNDER OG OVER VANDLINJEN


Hvis du ønsker et alternativ til den årlige bundmaling, er antifouling folie den bedste løsning på markedet. Folien er biocid-fri og afgiver ingen giftstoffer i havet. Det er med andre ord den mest miljøvenlige løsning vi kender i dag. Du undgår fastgroet rurer på skroget, da overfladen gør det umuligt for organismer at vokse og sidde fast. Folien har en holdbarhed med garanti på 5 år, men forventet levetid på op til 7 år.


Når vi taler om folie over vandlinjen, så er der et nærmest uendeligt antal af muligheder når det kommer til farve og udtryk. Folierne kan være matte, blanke, metalliske og have alt fra cameleon effekt til de originale dybe blå marine farver. Der er op til 7 års garanti på disse folier, og den UV bestandige laminering gør at folien ikke falmer over tid.


INTERIØR


Vi har mange muligheder i forhold til struktur, farve og overflade på vores interiørfolier. Det vil være muligt at foliere alle flader på eksempelvis skabe, køkken og badmiljøer. Du kan løfte hele udtrykket, så det passer til lige den stil du ønsker.


Folien vi anvender til interiøropgaver, er let at rengøre og er smudsafvisende. Samtidig er den meget slidstærk, og skræddersyet til at blive monteret på skabslåger, møbler, vægge osv.DEKORATIONER OG BESKYTTELSESFILM


Vi kan genskabe originale stafferinger i lige den farve du ønsker. Det er også muligt at få printet et helt unikt design, og enten fuldt eller delvist indpakke båden i printet folie. Vi laver selvfølgelig også mindre dekorationer, navne og udsmykning.


Med PPF / beskyttelsesfilm kan man hindre skader på bådens særligt udsatte steder. Det er sågar muligt at monterer den gennemsigtige beskyttelsesfilm på hele skrogets udvendige side.