Exteriør


Det er muligt at foretage et komplet farveskift med folie, udvendigt på båden. Vi kan tilbyde en bred vifte af forskellige farver og overflader, både satin, mat og gloss. Folierne fåes med metaleffekter, farvegradienter, perlemor og meget mere. Hvis man ønsker beskyttelse på særligt udsatte områder af skroget, kan der monteres en klar beskyttelsesfilm.

Folie til båd


Hvis du ønsker et alternativ til den årlige bundmaling, er antifouling folie den bedste løsning på markedet. Folien er biocid-fri og afgiver ingen giftstoffer i havet. Det er med andre ord den mest miljøvenlige løsning vi kender i dag. Du undgår fastgroet rurer på skroget, da overfladen gør det umuligt for organismer at vokse og sidde fast. Folien har en holdbarhed med garanti på 5 år, men forventet levetid på op til 7 år.


Når vi taler om folie over vandlinjen, så er der et nærmest uendeligt antal af muligheder når det kommer til farve og udtryk. Folierne kan være matte, blanke, metalliske og have alt fra cameleon effekt til de originale dybe blå marine farver. Der er op til 7 års garanti på disse folier, og den UV bestandige laminering gør at folien ikke falmer over tid.